Începe războiul? Noi informații de ultimă oră despre o posibilă situație în care Rusia și Ucraina ar putea porni un conflict armat.

0

Presa de stat din Rusia a pornit o propagandă și se consideră că este inevitabilă ”o baie de sânge”.Presa din Rusia a postat pe internet imagini în care ar apărea trupe care se se alătură pentru un potențial atac în Krasnodar, Kursk, Volgograd și alte regiuni. Mai mult decât atât, televiziunea de stat din Rusia susține faptul că prelurea regiunii de frontieră a Ucrainei este ”inevitabilă”. Ar exista în acest moment un potențial atac asupra Ucrainei, din partea Rusiei. Margarita Simonyan, șefa RT (media), spune că Occidentul s-a comportat „ca un Moș Crăciun furibund ce a luat antidepresive sau opioide”. S-ar fi acționat la o incidetare la adresa Kremlinului pentru a obține controlul deplin al Donbassului, regiune din estul Ucrainei unde se vorbește limba rusă, arată The SUN.

Varicobooster
now
Minunat! Varicele se dizolvă în 2 zile, dacă dizolvi o linguriță

285
×
Pe de altă parte, șefa RT a continuat: „Mai mult decât atât, cred că acest cadou este inevitabil. Sper din toată inima că va fi doar puțină vărsare sânge sau că va fi fără sânge ca în cazul Crimeei, dar este un fapt inevitabil”.

Începe războiul? Ar urma ”o baie de sânge” în Ucraina
Navele de război britanice vor naviga spre Marea Neagră în luna mai. Un distrugător „Type 45” înarmat cu rachete antiaeriene și o fregată antisubmarin „Type 23” vor tranzita din Marea Mediterană prin Bosfor în Marea Neagră. Avioanele invizibile RAF F-35B și elicopterele Merlin anti-submarin vor fi gata pe nava pavilion a grupului de luptă. Regatul Unit oferă sprijin: „Marea Britanie și aliații noștri internaționali sunt de neclintit în sprijinul pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Și asta cât mai repede posibil, fără condiționări”, a spus un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Regatul Unit.