Imagini cu Vulpița de la Acces Direct în satul natal. Cum arată acum Veronica Stegaru, după ce a părăsit Capitala

0

Dacă în urmă cu un an de zile se bucurau de celebritate la București, în urma cazului lor prezentat la Acces Direct,

acum Veronica și Viorel Stegaru sunt acasă și își trăiesc viața așa cum era până a deveni vedete. Iată cum arată astăzi Vulpița, pregătită cu sufletul la gură să nască.

Vulpița și Viorel Stegaru au fost un fenomen pentru țara noastră în anul 2020, dar cum orice început are și un final, iată că după ce aproape un an au stat la București în urma cazului de la Acces Direct pe care l-au prezentat, de acum cei doi soți au revenit pe plaiurile natale și își desfășoară activitatea la țară așa cum au făcut-o până în urmă cu un an.

Spre finalul anului trecut cei doi soți au plecat din București înapoi acasă, dar sunt pregătiți să devină o familie mult mai numeroasă, asta deoarece Veronica Stegaru e însărcinată, iar în doar două luni urmează să aducă pe lume și un băiețel.

Imagini cu Vulpița de la Acces Direct în satul natal
Deoarece au avut o relație specială cu cei doi reporteri Acces Direct, Radu Rotaru și Doina Stina, aceștia au ținut legătura cu cei care le-au rămas prieteni, iar reporterul chiar i-a vizitat în urmă cu puțin timp pe meleagurile vasluiene.

El a postat și o fotografie cu Vulpița, care e foarte schimbată față de cum o știam cu toții de la televizor, și trebuie să remarcăm că nu a uitat nici de căciula care a făcut-o celebră și cu care a apărut pentru prima dată pe micile ecrane.