IMAGINI APOCALIPTICE! Vremea rea lovește din nou! Ploile torențiale au inundat orașul Galați. Copaci căzuți, ambulanță în misiune blocată, mașini acoperite de apă

Vremea rea lovește din nou! Ploile torențiale au inundat orașul Galați. Copaci căzuți, ambulanță în misiune blocată, mașini acoperite de apă

Galațiul este prima victimă a ploilor torențiale. Mai multe străzi au devenit canale navigabile, iar pe altele șoferii abia au putut înainta din cauza aluviunilor.

Ploaia torențială a inundat porțiuni din mai multe cariere ale orașului Galați. Circulația e blocată, iar echipajele Primăriei și ale pompierilor au intervenit cu motopompe.Orașul Galați s-a transformat într-o mică Veneție după doar două ore de ploi torențiale. De asemenea, vântul puternic a doborât la pământ copacii. Se încearcă îndepărtarea acestora pentru a putea fi reluat traficul. Sunt zone din oraș unde apa depășește chiar și jumătate de metru.

Și sistemul medical este afectat. O ambulanță în misiune a fost blocată în orașul inundat și nu a avut cum să ajungă la o femeie de 70 de ani care avea nevoie urgentă de medici. Ambulanța a mers până unde a putut, apoi rudele femeii au adus-o prin apă pe mâna medicilor. Nu exista altă soluție pentru a ajunge la ambulanță. În cele din urmă, cu greu, femeia a fost transportată la spital.

Noi avertizări ale vremii! Inundațiile vor face prăpăd

Veștile proaste nu se opresc aici fiindcă meteorologii anunță în continuare ploi abundente. De asemenea, hidrologii au anunțat cod portocaliu de inundații.