Iată CUM se manifestă RĂUTATEA pe piele…

Stresurile sunt specifice tuturor oamenilor. Pe pământ nu există numai oameni buni sau numai oameni răi. Omul ideal – este echilibrat atât pe plan extern, cât și pe plan intern. Toți oamenii foarte buni la exterior ascund ceva rău în interior, pentru că visează să devină ideali.

Ce este răutatea?

Răutatea – este o emoție negativă care distruge. Ea are cinci simptome prin care poate fi recunoscută:

1. Durere
2. Febră
3. Roșeață
4. Extindere
5. Distrugere

Acestea sunt simptomele clasice ale inflamației. Dacă apar împreună, atunci corpul îi spune omului că a izbucnit ”un incendiu”. Dacă nu stingi focul, vei pierde ceva pentru totdeauna în viața ta. Aceste semne pot acționa separat, în combinație sau simultan. Durerea bate alarma, informând despre distrugere.

Particularitatea durerii caracterizează răutatea:

Durerea de cap – răutatea provocată de lipsa de iubire, de faptul că suntem neglijați, că lucrurile nu sunt așa cum ne dorim.

Durerea abdominală – răutatea legată de dominarea altor persoane. Acesta este zona vinovăției. Învinovățirea este răutate.

Durerea de picioare – răutatea asociată cu munca, cu primirea sau cheltuirea banilor – cu problemele economice.

Durerea de genunchi – răutatea care împiedică progresul.

Durere în tot corpul – este răutatea împotriva tuturor, pentru că nimic nu e așa cum vrem noi.

Febra

Febra arată cât de energic corpul nostru încearcă să ardă sau să distrugă negativismul pe care omul l-a absorbit prin incompetența și prostia lui.

Febră mare – răutate gravă și amară.

Febra cronică – răutatea veche, pe termen lung.

Febra septică – este o răutate otrăvitoare pe care corpul nu o poate arde imediat, în scopul supraviețuirii. După cum știți, omul nu poate suporta febra mai mare de 41° , el moare.

Dacă omului i s-a înrăutățit starea din cauza răcelii, atunci pentru masa stresantă frigul s-a dovedit a fi ultima picătură care a umplut paharul. Dacă motivul ar fi fost frigul, atunci toți oamenii s-ar fi îmbolnăvit din cauza lui.

Ficatul este centrul răutății și furiei, iar pielea este prima care bate alarma. Ea ascunde viața spirituală, este un fel de hartă geografică a vieții spirituale a omului.

Pigmentarea pielii este determinată de temperament.

Țesutul adipos – este cămara răutății.

Mâncărimile semnalează o schimbare a mișcării energiei.

Pielea uscată arată că omul nu vrea să-și arate răutatea. Cu cât pielea este mai uscată, cu atât răutatea ascunsă este mai mare. Exfolierea pielii se manifestă în special, sub formă de mătreață. Mătreața exprimă dorința de a ne elibera din nechibzuința enervantă.

Exfolierea pielii uscate – indică nevoia acută de a scăpa rapid de răutate.

Roșeața pielii uscate – arată că răutatea a devenit explozivă.

Exfolierea și înroșirea pielii uscate sub formă de pete este caracteristică psoriazisului. Psoriazisul este masochismul spiritual: răbdarea spirituală eroică, care îi aduce omului fericire.

Pielea grasă este specifică celor care nu ezită să-și manifeste răutatea. Pielea grasă rămâne mai mult timp tânără, pentru că omul eliberează furia din captivitate;

Iar cel care mâniindu-se își răspândește furia și alege pe cine să o verse și nu trage concluzii din greșelile sale, la acel om mânia acumulată formează focare. Acneea purulentă sugerează că omul are o furie sau un inamic mai specific, însă el păstrează această mânie în sine. Furia revărsata în locul potrivit și cu scopul potrivit, hrănește pielea cu grăsime.

Pielea normală – arată că omul este echilibrat.

Pigmentul este “scânteia” vieții, temperamentul. Oricine își suprimă temperamentul, are pielea albă. Însă dacă această persoană reținută se enervează pentru că altcineva, mai puțin educat, se descurcă bine, atunci pigmentul erupe în forma unui vulcan mic – o pată pigmentară, chiar deasupra locului în care se ascunde problema.

Petele pigmentare sugerează că omului îi lipsește recunoașterea, nu se poate afirma, îi este ofensat sentimentul de demnitate.

Petele congenitalele – alunițele – apar din stresul similar al mamei. Petele pigmentare de dimensiuni mai mari sau mai mici, care au apărut pe parcursul vieții, sunt o manifestare a stresurilor corespunzătoare crescute în om.

Petele roșii de pe piele sunt cauzate de anxietate și arată că există o luptă între frică și furie.

Autor: Luule Viilma