Iată cum a fost surprinsă Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, după scandalul uriaș care a apărut după moartea artistului

Petrică Mîțu Stoian a fost un interpret de muzică populară extrem de îndrăgit de români, dar și de colegii lui de breslă.

El a stat timp de 14 ani în Ansamblului Folcloric ”Maria Tănase”, alături de care

a încântat publicul cu fiecare apariție.Impresarul artistului,Doru Gusman, susține că motivul pentru care interpretul de muzică populară a părăsit Ansamblul are legătură cu prezența Niculinei Stoican.

Celebra cântăreață a negat afirmațiile făcute de impresar și a mărturisit că între ea și Petrică Mîțu Stoian nu a existat niciodată vreo ceartă.

Miercuri, 10 noiembrie, artistul este condus pe ultimul drum de către mii de oameni. Niculina Stoican se află și ea printre persoanele care i-au adus un ultim omagiu artistului.Îmbracata într-un cojoc crem în motive tradiționale românești, Niculina Stoican a fost foarte implicată

în organizarea ultimului drum al colegului ei de breaslă. Artista s-a aflat la fața locului și a fost surprinsă în timp ce dirija organizarea mașinii

care transporta coroanele. Ulterior, ea a intrat în teatru și stătea foarte aproape de intrare, acolo unde a fost surprinsă în timp ce dădea indicații oamenilor care veneau cu flori.

Petrică Mîțu Stoian urmează să fie înmormântat la Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj, acolo unde și-a pregătit locul de veci dinainte să moară.