GROAZNIC! Un bărbat din ROMANIA, decedat din cauza noului VIRUS, nu poate fi din păcate înmormântat. De ce nu va fi condus pe ultimul drum

Un bărbat în vârsta de 42 de ani din județul Vrancea, decedat din cauza COVID-19, nu poate fi înmormântat.

Un preot care îl cunoștea foarte bine pe bărbat a povestit despre acest caz pe pagina personală de Facebook, explicând într-un mesaj pe rețeaua de socializare că, din nefericire,

victima nu poate fi condusă pe ultimul drum. Care este, de fapt, motivul pentru care ceremonia nu poate avea loc?Tragedie fără margini pentru o familie din Județul Vrancea! Elvis, tată și soț, s-a stins din viață din cauza nemilosului virus, COVID-19.

Bărbatul era nevaccinat, iar cel care a anunțat decesul bărbatului a fost chiar nașul său, Valeriu Iulian, un cunoscut preot din Vrancea.

Un bărbat din Vrancea, decedat din cauza COVID-19, nu poate fi înmormântat
Un cunoscut preot din județul Vrancea și-a strigat durerea pe internet, după ce finul său a fost răpus din cauza COVID-19. Acesta a precizat în mesajul postat pe Facebook că Elvis, în vârstă de 42 de ani, nu poate fi înmormântat, deoarece toată familia, respectiv soția, copilul, părinții și fratele, sunt infectați cu noul coronavirus.

Totodată, preotul a mai adăugat faptul că boala finului său a evoluat extrem de rapid, asta pentru că a ajuns la spital, iar în zece zile, Elvis a trecut în neființă.