GROAZNIC! Mărturisiri cutremurătoare despre accidentul din Dolj în care a murit o fetiță de 7 ani: “Mergea să-și cheme prietenii la ziua ei”

0

Detalii tulburătoare despre accidentul din Dolj, în care o fetiță în vârstă de șapte ani a fost spulberată de un șofer vitezoman în timp ce se afla pe bicicletă. Micuța a fost lăsată să se stingă din viață pe marginea drumului, în timp ce conducătorul auto a fugit de la locul faptei.

Potrivit ultimelor informații, în momentul în care Narcisa a fost lovită din plin de un autoturism, aceasta se îndrepta către prietenii ei pentru a-i chema la ziua ei onomastică.

În urmă cu două zile o fetiță în vârstă de șapte ani și-a găsit sfârșitul chiar în fața casei. Întreaga tragedie a avut loc în momentul în care fetița a încercat să traverseze strada, însă un șofer teribilist nu a observat-o la timp și a izbit-o din plin cu mare viteză urmând ca ulterior să părăsească locul accidentului. Narcisa, micuța care a pierdut lupta cu viața, se îndrepta cu mare entuziasm către prietenii ei pentru a-i chema la ea acasă cu ocazia zilei sale de nume, însă totul a luat o întorsătură drastică.

Detalii tulburătoare despre accidentul din Dolj, în care a fost ucisă Narcisa, fetița de 7 anișori
Tragedia s-a petrecut, mai precis, în Bistreț, județul Dolj. O fetiță de doar șapte ani traversa strada neregulamentar pe lângă bicicleta sa în momentul în care un șofer care avea o viteză excesivă a spulberat-o pe Narcisa.