GROAZNIC! Mama fetiței ucise în Arad a știut de moartea micuței, dar nu a mers la poliție. Motivul pentru care nu poate fi trasă la răspundere

A știut că fetița ei a murit și trupul ei este aruncat pe câmp, dar nu a mers la poliție. Mama Antoniei, fetița care a fost ucisă și arsă de tatăl ei vitreg, la

Arad, le-a mărturisit procurorilor că a știa de moartea micuței, dar suține că l-a crezut pe concubin când i-a spus că a fost un accident. Iată de ce nu poate fi urmărită penal!

A venit de la spital după ce a născut al teilea copil și a aflat că fetița ei este moartă, iar trupul ei zace pe un câmp, dar nu a făcut nimic în privința asta. Mama copilei de 4 ani, ucisă și arsă de tatăl vitreg,le-a recunoscut oamenillor legii că știa de moartea fiicei ei, dar nu a anunțat poliția pentru că a crezut varianta concubinului.

Mama fetiței ucise în Arad a știut de moartea copilei, dar nu a anunțat poliția
Florin Beniamin Crișan, iubitul ei, i-ar fi spus că micuța a căzut accidental în baie și a murit, iar el, de frică, a dus cadavrul pe un teren viran.

„Mama fetiței a știut despre decesul copilei, dar a știut varianta spusă de concubin, cea cu accidentul din baie.El i-a zis inițial că fetița se joacă prin vecini, apoi i-a spus varianta pe care a gândit-o el, înainte ca mama fetei să vină acasă, în sensul că fetița a căzut în baie, iar el s-a speriat,și intrând în panică a dus copila pe un teren viran.