GROAZNIC! Clipe de groază pentru Andreea Tonciu! Vedeta a fost agresată în public: “Va răspunde penal pentru tot ce a făcut!”

0

Clipe de coșmar pentru Andreea Tonciu la un fast-food din Capitală. Aceasta a fost hărțuită de doi indivizi, care nu i-au dat pace tot timpul în care vedeta a stat la coadă la drive-through.

Fosta concurentă “Bravo ai stil, Celebrities!” își bea cafeaua liniștită, când o abordează doi băieți.Aceștia i-au

cerut să filmeze împreună un videoclip pentru contul lor pe TikTok, însă din motive personale, vedeta a refuzat.Tinerii nu au acceptat refuzul și au urmărit-o în continuare, insistând să filmeze împreună.

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam

să-mi ceară să fac un TikTok cu ei.Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, a povestit Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu, hărțuită în plină stradă: “În ce țară trăim, dacă…”
Cei doi băieți nu au renunțat, iar Andreea Tonciu nu a cedat nici ea, continuând să îi refuze. La un moment dat,unul dintre ei a luat o sticlă de suc, a deschis-o și a vărsat-o atât pe vedetă, cât și pe mașina acesteia.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu.M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea,

am plătit la celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul

meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine.