Gina Pistol s-a pozat cu bebelușa în brațe. Ce îi lipsește proaspetei mămici

0

Gina Pistol a făcut un InstaStory cu bebelușa în brațe. Prezentatoarea Chefi la cuțite petrece tot timpul alături de fetiția ei Josephine. Vizibil obosită, dar fericită și împlinită, Gina a profitat de somnul fiicei sale pentru a le răspunde fanelor de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol obosită, dar foarte fericită
Prezentatoarea Chefi la cuțite a spus că primește multe mesaje de la femei care îi spun să încerce să se odihnească în timpul în care doarme și fetița ei. Gina le-a răspuns că e atât de obosită încât nici nu îi este somn și că începe să simtă nevoia de odihnă după ora 18.00.

Citeste si E luna ta! Încă mai e timp! Fugi şi pune bilet! Ea e zodia care va câştiga la loto în luna martie:
Este fericită și împlinită pentru darul pe care l-a primit de la Dumnezeu, dar resimte din plin oboseala, așa cum li se întâmplă tuturor mamelor. De aceea a și spus Gina la un moment dat că înclină pălăria pentru femeile care au devenit mame.

`Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură`, a spus Gina Pistol.

Citeste si Bianca Drăgușanu a dezvăluit câți bani câștigă, după ce s-a spus că primește de patru ori mai puțin decât Gabriela Cristea: „Vin pe…” Nimănui nu-i vine să creadă când aude de atât: