GINA PISTOL ESTE ÎNSĂRCINATĂ: “ACEST SECRET ÎL ȘTIU DOAR CÂȚIVA APROPIAȚI”

0

Gina Pistol este insarcinata, insa apropiatii spun ca nu ar fi copilul lui Smiley!

„S-au dus azi de urgenta la un test parental” declara surse apropiate cuplului.

Cei doi viitori părinți și-au dorit să păstreze secretul mai multă vreme, însă, câțiva apropiați i-au dat de gol. În primele poze cu burtica de gravidă, prezentatoarea TV radiază de bucuria minunii pe care o trăiește în această perioadă.

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie.

Gina Pistol va naște în 2021
Minunea pe care Gina Pistol o poartă în pântece va veni pe lume peste șapte luni, astfel că, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului, burtica ei este foarte mică. Iar în cele mai recente poze, vedeta Antenei 1 poartă un hanorac pentru că și-a dorit să nu se afle că este însărcinată.