Gigi Becali șochează din nou! Construiește o mănăstire unde femeile au accesul interzis

0

Este vorba despre o mănăstire aproape de Mănăstirea Frăsinei din județul Vâlcea, loc supranumit

și Athosul României, despre care FANATIK a scris în exclusivitate că este noul loc preferat al patronului FCSB-ului pentru pelerinaje,

dar și unde deja și-a făcut mănăstire și câteva chilii, pe care le-a și sfințit.Gigi Becali vrea ca la mănăstirea lui să nu vină femeile și nici să nu existe animale de sex feminin lângă locație, exact ca la muntele Athos.

Gigi Becali construiește o mănăstire unde femeile au accesul interzis
Gigi Becali construiește o mănăstire unde femeile

sunt interzise și a dezvăluit că vrea să facă un oraș călugărescu, la care să nu existe nici măcar animale de sex feminin:„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”

„Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații.

Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, a mai spus Gigi Becali, conform libertatea.ro.„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin.