Gheorghe Rotaru are 96 de ani, traieste in satul vasluian Babana si este bunicul Gabrielei Firea. Ce dezvaluire a facut tataie Gheorghe despre nepoata lui

Mama lui Gabi Firea se trage din satul Babuta, comuna Dragomiresti (judetul Vaslui),

acolo unde astazi mai poate fi gasit bunicul lui Gabi, Gheorghe Rotaru, ajuns la varsta de 96 de ani.

Gabriela Firea (46 de ani), actualul primar al Capitalei,

nu a vorbit decat o singura data despre drama traita in adolescenta, cand familia ei – mama Veronica, surorile Nela si Angelica, fratele Ionut – au avut enorm de suferit de pe urma tatalui lor, cazut in patima bauturii. In 2010, intr-un interviu acordat revistei Tango, Gabriela a abordat si tema rupturii survenite in familia ei acum mai bine de trei decenii.

„Cele mai dureroase momente le-am trait in copilarie si adolescenta. Mama era vanzatoare si tata muncitor necalificat, pe santier. Stateam sase insi intr-un apartament cu doua camere. Mama si-ar fi dat si sufletul din ea pentru noi, daca ar fi putut. Muncea de dimineata pana seara, era extraordinar de harnica si de optimista. N-as putea sa am aceleasi cuvinte de lauda pentru tata”, a spus atunci actualul politician. Apoi, Firea a continuat: ”Avea mari probleme cu bautura si, normal, cu serviciul. (…) Bea foarte mult si ne batea si pe noi, copiii, si pe mama. Pana la urma, am hotarat sa-l parasim. Chiar imi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama sa divorteze. Aveam 14 ani”, si-a incheiat confesiunea fosta prezentatoare tv.