Gheorghe Dincă, la pământ după ce a primit vestea! Omul pe care l-a sunat de 31 de ori înaintea morții Alexandrei, în stare gravă la spital

0

Gheorghe Dincă, la pământ!

Acum s-a aflat! Bărbatul pe care l-a sunat pe 31 de ori cu puțin timp înaintea de uciderea Alexandrei Măceșanu este în stare gravă, în spital.

Gheorghe Dincă este în stare de șoc! Florin Hoară, fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt ajuns pe masa de operație. Bărbatul cu care principalul suspect în cazul crimelor din Caracal a vorbit de nu mai puţin de 31 de ori înainte de moartea Alexandrei a suferit un accident vasculare cerebral ce l-ar putea omorî.

Potrivit OLT-ALERT.RO, Florin Hoară ar fi internat într-un spital din București,unde ar fi ținut în viață doar cu ajutorul aparatelor medicale. Inițial. el a fost transportat la Spitalul Caracal, ulterior fiind transferat la un spital din Capitală, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Hoară, audiat în cazul Caracal

Florin Hoară a fost și el audiat în cazul Caracal, după ce procurorii i-au descoperit numărul în telefonul lui Gheorghe Dincă, între cei doi având loc mai multe convorbiri telefonice.

Se pare că Florin Hoară ar fi cumpărat de la Dincă un teren intravilan în Caracal, pe care urma să își construiască o casă. Suma plătită de șeful de la Permise Olt ar fi de 50.000 de euro, dar achiziția nu ar fi apucat să fie legalizată la un notar, Gheorghe Dincă fiind reținut și, ulterior, arestat preventiv în cazul uciderii Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.