Gabriela Cristea și soțul ei și-au făcut ditamai vila, dar stai să vezi ce e în locuința lor

0

Gabriela Cristea și soțul ei și-au făcut ditamai vila, dar stai să vezi ce e în locuința lor. Pentru că Tavi Clonda are o problema de care nimeni nu știa, e incredibil cum sunt toate camerele din casă…

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au cumpărat terenul de la Corbeanca în urmă cu trei ani, dar s-au mutat în vila pe care au construit-o abia în urmă cu câteva luni, înainte de a se naşte fiica lor. Casa nu este încă finalizată, însă Gabi Cristea şi familia ei locuiesc deja acolo.

Vila, pe care chiar Gabi Cristea şi Tavi Clonda au desenat-o, este foarte spaţioasă: are cinci camere, un studio, o sală de repetiţii, o sală de sport, un loc spa, o sală de biliard, o masă de ping-pong şi o terasă mare, unde prezentatoarea TV şi soţul ei îşi beau cafeaua atunci când este frumos afară. Gabi Cristea şi Tavi Clonda i-au pregătit dormitorul Victoriei înainte ca aceasta să se nască, vopsind ei înşişi camera în roz şi pictând steluţe şi o lună. Gabi Cristea şi Tavi Clonda îşi mai doresc un copil, aşa că au rezervat o cameră şi pentru un al doilea bebeluş.

FOTO: cancan.ro

Dacă de pasiunea şi îndeletnicirea lui Tavi Clonda, muzica, au avut grijă să se ocupe, Gabi Cristea şi-a amenajat o cameră în podul casei pentru pasiunea ei, croitoria. Tavi Clonda chiar a fotografiat-o, recent, pe soţia lui la masa de cusut şi a publicat fotografia respectivă pe Instagram.

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, are fobie la spațiile închise, motiv pentru care le evită cât poate de mult. Tocmai de aceea, este și un cetățeam model, pentru a nu ajunge vreodată în situația de a fi condamnat.

FOTO: cancan.ro

”Nu-mi plac locurile închise. Sunt un tip care iubește libertatea, un sentiment pe care ar trebui să-l avem cu toții. Chiar dacă nu suntem sută la sută liberi, că, deh, mai avem și obligații, mai și muncim. Sper să nu ajung niciodată la închisoare, sunt foarte corect, îmi plătesc toate amenzile”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Tot din cauza claustrofobiei, artistul și-a proiectat vila din Corbeanca, astfel încât aceasta să aibă camere foarte mari.

Nu doar Tavi Clonda are fobii, ci și soția sa. În timp ce artistul se teme de spațiile închise, ei bine, Gabrielei Cristea nu-i plac scările.

FOTO: cancan.ro

”Am fobie de scări, să nu mi se pună săpun pe jos și confetti în cap. Au vrut ca la emisiune să-mi facă în decor o chestie foarte drăguță, să cobor pe niște scări. Când mi-au arătat proiectul, le-am zis din start să facă asta la altă emisiune, că eu îmi rup gâtul”, a spus aceasta, menționând că producătorii au fost obligați să-și schimbe planurile.

”Eu și pentru două trepte vin s-o iau, când le coboară”, a completat Tavi Clonda, soțul, și în același timp și colegul de platou al Gabrielei Cristea.