Fulgy a izbucnit în lacrimi în fața fanilor! Băiatul Clejanilor a recunoscut că a consumat substanțe interzise

0

Fulgy a vorbit de clipele dificile prin care a trecut din cauza substanțelor halucinogene!

Fulgy a mărturisit cu ochii în lacrimi că a consumat substanțe interzise. Băiatul Clejanilor a vorbit, în fața urmăritorilor lui din mediul online, despre faptul că o bună perioadă a consumat acele substanţe halucinogene,

iar mai apoi a trebuit să suporte consecințele. Fratele Margheritei a ținut să spună că îi mulțumește lui Dumnezeu că se află în viață.După incidentul care a avut loc recent, Fulgy a simit nevoia să le explice oamenilor ce s-a întâmplat mai exact. Artistul i-a îndemnat pe cei de vârsta lui să nu se apuce niciodată de droguri. În prezent, Fulgy se consideră un om cu capul pe umeri, susținând că nu se mai droghează.

” Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezmăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii,

că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și automat mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta.

Nu sunt primul și ultimul care greșește. Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar credeți-mă că vă spun din proprie experiență.