FOTO / Accident Groaznic În Dâmbovița!

Accident groaznic în Dâmbovița!

O fată de numai 13 ani și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier, care a avut loc joi seara, în localitatea Brezoaele, din Dâmbovița.

Un șofer s-a urcat băut bine la volanul camionului său, ducând la producerea unui accident rutier mortal. Bety, așa cum era alintată de cei apropiați, a sfârșit prin a fi lovită în plin de camion, sub roțile căruia a și ajuns.

În urma unvestigațiilor, polițiștii dâmbovițeni au ajuns la concluzia că șoferul era beat, relatează presa locală.

Dispariția subită a fetei a lăsat un gol imens în sufletele celor care au ținut la ea. Acum, oamenii își plâng amarul în mediul online.

„Deci nu îmi vine sa cred…….!Cum doamnee cum???Doamne ai început sa iei doar copiii la tine…În județul. Dâmbovița. satul. Brezoaia. A început apară numai accidente mortale numai cu copii!…..Și după ce ca omoară copii cu viteza lor nici nu plătesc pentru fapta lor!!Deci nu pot sa cred ieri am vorbit cu tine la școală și azi am auzit ca ai murit!Ai fost o prietena foarte bună și chiar de nu mai iești printre noi tu vei rămâne veșnic în sufletu meu și vei rămâne mereu prietena mea.Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun!”, este unul dintre mesajele sfâșietoare ale apropiaților.