Fotbalist legendar găsit mort în casă

0

Fotbalul a fost zguduit de o nouă dramă chiar din prima zi a noului an, 2020.

Chris Barker avea 39 de ani și era un jucător legendar al celor de la Cardiff.

Fostul findaș stânga a fost găsit mort în propria-i locuință, în prima zi a anului, dar cauza decesului nu este încă cunoscută.

Chris Barker a fost găsit mort în casă. În urma tragediei, două fetițe au rămas fără tată, au dezvăluit jurnaliștii de la The Sun. Reprezentanții agenției de management care l-a reprezentat, World in Motion, au fost cei care au anunțat vestea teribilă. “Cu mare tristețe vă anunțăm trecerea prematură în neființă a celui care a fost Chris Barker, în vârstă de 39 de ani.

Dincolo de cariera sa de excepție, cu peste 500 de jocuri în Ligă ăentru echipe ca Barnsley, Cardiff City, Queens Park Rangers și Plymouth Argyle, Chris a fost și o persoană minunată, un adevărat domn cu care a fost mereu o plăcere să colaborezi”, se arată în comunicatul remis spre mass-media.

Născut pe 2 martie, la Sheffield, Chris Barker și-a făcut junioratul la Barnsley, apoi a jucat la Cardiff City în perioada 2002 – 2007. Barker s-a plimbat apoi pe la mai multe cluburi, printre care Stoke City, Colchester United, Queens Park Rangers, Plymouth Argyle, Southend United, Aldershot Town, Hereford, iar ultimul club la care a evoluat a fost Weston-super-Mare. În total, el a strâns 605 de partide la nivel profesionist.