Foarte Trist! Și-a presimțit Petrică Mîțu Stoian moartea? Cum arată crucea pe care artistul și-o comandase în urmă cu câteva zile

0

Noi detalii ies la iveală, după moartea cântărețului de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Solista Steliana Sima a dezvăluit că interpretul părea că-și prevestește moartea, în urmă cu câteva zile.

Mai exact, cântărețul luase parte la o filmare pentru Revelion, alături de Steliana Sima și alți artiști, iar acesteia Petrică Mîțu Stoian i-a spus că va fi ultima lui filmare, căci vrea să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se bucura mai mult de viață.

Steliana Sima spune că Petrică Mîțu Stoian și-a prevestit decesul
Totodată, Petrică Mîțu Stoian avea o stare de sănătate foarte bună, a mai precizat Steliana Sima despre ultima oară când l-a văzut în viață pe colegul ei de breaslă.”Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi. Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta. A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…

Nu m-am speriat când i-am dat sânge, dar când am auzit de coagulante luate în exces, am făcut legătura. Nu avea în ce să se înțepe, nu am ace sau bolduri. A zis uite ce mi-ai făcut și am continuat să râdem. Am făcut glume și cu Enceanu. Sunt devastată.