Fiul cel mare al artistei Anamaria Pop, îngenuncheat de durere după moartea mamei. „Eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut”

0

Cântăreaţa de muzică populară Anamaria Pop a murit, duminică, într-un accident grav care a avut loc în Cicârlău, judeţul Maramureş.

Artista a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un copac. Se pare că accidentul s-a produs după ce Anamaria Pop ar fi adormit la volan. Vestea că artista a murit i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o.

Fiul Anamariei Pop, mesaj emoţionant după moartea mamei sale

După ce Anamaria Pop s-a stins, fiul cel mare al acesteia a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. Băiatul de 19 ani a povestit felul în care a primit vestea, dar şi faptul că încă nu poate să creadă că mama lui nu mai este. Tânărul a povestit că a ajuns acasă şi a găsit lucrurile mamei lui lăsate exact în locul în care aceasta le pusese până să plece în grabă la concert. Ba chiar şi mirosul parfumului ei se afla în casă, lucru ce a adâncit durerea băiatului.

În plus, fiul artistei a povestit că nici în momentul în care a ajuns la locul accidentului nu a vrut să creadă că mama lui a decedat. Au urmat momente grele şi pline de durere pentru tânărul de 19 ani, care a înţeles, în cele din urmă, că el a rămas capul familiei. Anamaria Pop mai avea un băieţel, care a rămas acum în grija fratelui său, pentru că artista era văduvă.