„Fiica nelegitimă” a Patriarhului Daniel s-a făcut traducător de limbă spaniolă! Stela s-a mutat la aceeași adresă unde se află vila Preafericitului, după ce a divorțat de soțul care o bătea crunt!

0

Stela, fata Floarei Visan Ciobotea, sora Patriarhului Daniel, a fost în prim-planul presei acum câțiva ani, atunci când a susținut că este fiica nelegitimă a Preafericitului.

Stela s-a născut în 1979, atunci când actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române era profesor de teologie. În presă s-a relatat că Stela are un handicap sever.

Ea și-a parasit familia din Bucuresti pentru se marita cu Costel Ispas, un tanar din Arges, cei doi stabilindu-se in satul Cotesti. Stela a nascut o fetita, in 2012, da viata de familie a devenit un calvar pentru ea, dupa ce, conform spuselor sale, sotul a inceput sa o bata. Ea a intentat divort, la Judecatoria Campulung, si a avut castig de cauza.

După divorț, Stela a revenit la București. În prezent, ea figurează ca traducător autorizat de spaniolă, iar la datele de contact a trecut adresa unde se află și domiciliul Patriarhului Daniel. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că Patriarhul și-a ridicat o vila in curtea surorii sale, in zona Halei Traian. Pe numele din buletin Dan Ilie Ciobotea, acesta si-a facut mutatie la adresa unde locuieste sora sa, Floarea.