„FEREASCĂ DUMNEZEU SĂ…”

0

Andrei Duban are parte numai de suprize de când a debutat emisiunea

”Survivor România”, iar faptul că soția sa se află în centrul unor scene ușor interpretabile l-a determinat pe acesta să dea unele declarații socante.

Din acestea a reieșit că totul este numai o exagerare a unora care caută senzaționalul peste tot.

Ultima informație sosită de pe ”frontul Survivor România” a prezentat-o pe Grațiela, soția lui Andrei Duban, drept parteneră a lui Bogdan Vlădău, unul dintre concurenți, însă nu este vorba despre orice fel de… parteneriat. Cei doi au dormit împreună. Iar fiindcă ”o încălzește”, Grațiela Duban l-ar proteja, de fiecare dată, pe Bogdan. Andrei Duban a fost invitat la ”FanArena” și, firește, nu s-a ferit să își transmită punctul de vedere. Unul ironic, în stilul care l-a consacrat pe Duban.

”Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. – referindu-se la soția sa) în fiecare seară”, a declarat Andrei Duban la ”FanArena”.