Femeia însărcinată în doar 7 luni a simțit mișcări în abdomen, de parcă ceva îi împingea bebelușul afară. Când au văzut ce era de fapt acolo, medicii nu știau ce se poate întâmpla mai departe

În aprilie 2015 o ambulanță din Ucraina a adus la spital o viitoare mămică cu un caz unic. Medicii nu se așteptau în niciun caz să vadă ceva atât de neobișnuit, dar după consultul inițial

au devenit confuzi: deși se afla doar în luna a șaptea de sarcină, ceva îi împingea la propriu copilașul afară!

Care era misterul? Elena Sedova (25 ani) aștepta tripleți: doi feți erau situați în partea de sus a uterului, iar unul în partea de jos. Prin propria lor greutate fetițele de sus își împingeau surioara afară. Pe parcursul ultimelor zile Elena a simțit o mișcare ciudată în abdomen, însă spera că travaliul nu va începe prematur.

Nici ce s-a întâmplat mai departe nu se va întâmpla la nicio altă sarcină obișnuită: micuța Likeria a apărut pe lume în luna a șaptea de sarcină. Minusculă și slabă, ea cântărea doar 950 de grame.

Fetița a fost îndată pusă într-un incubator, iar medicii se pregăteau de nașterea celorlalte două micuțe. Însă brusc, spre uimirea tuturor, contracțiile Elenei au încetat, conform Perfect Media.

În acest punct medicii au fost nevoiți să facă o alegere foarte grea. De obicei gemenii apar pe lume cu un interval de timp mare între ei, de exemplu o oră, dacă se depășește acest interval, travaliul este stimulat artificial.