Fata de la tara, Cristina s-a trezit la 6:00 dimineata timp de 4 ani zi a facut naveta zilnic ca sa mearga la scoala! Ce veste au primit acum parintii adolescentei din Gorj:

0

O fată din satul Vârtopu, județul Gorj, a reușit să ia 10 pe linie la examenul de Bacalaureat. Însă, povestea Vasilicăi Cristina Călescu este una impresionantă.

Tânăra s-a trezit timp de patru ani la ora 06:00 pentur a fi sigură că ajunge la timp la liceul din Târgu-Jiu unde învăța. Iar astăzi, eforturile ei au fost răsplătite: a obținut media 10 la Bac.

Cristina a dezvăluit pentru Mediafax că cea mai mare dorință a sa este să devină învățătoare și să aibă un post cât mai aproape de casă.„Am muncit foarte mult. Mai departe vreau să dau la Facultatea de Litere şi vreau să îmi dau Titularizarea, sper să şi reuşesc.

Am terminat profilul Pedagogic. Dau titularizarea pe învăţători, este ceea ce îmi doresc de foarte mult timp şi sper să reuşesc. Am depus dosar pentru titularizare şi în Gorj, şi în Bucureşti.Dorinţa mea este să rămân în Gorj, dar posturi sunt foarte puţine, pentru că îmi e mie mai bine acasă. Nu m-am gândit să plec în străinătate, aici mă simt eu bine, aici sunt eu. Locuiesc la ţară.

Am făcut naveta în cei patru ani. Stau în satul Vârtopu, comuna Ciuperceni, dimineaţa m-am trezit la ora 06.00, mă duceau părinţii în staţie, iar seara mă întorceam tot cu microbuzul”, a declarat tânăra.