Fără cuvinte! ”L-am visat la ora care a murit”! Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Adriana Bahmuțeanu, una dintre persoanele apropiate de regretatul Petrică Mâțu Stoian, a venit din nou cu detalii șocante în cazul decesului suspect al artistului. Astfel, invitată în platoul emisiunii Showbiz Report

de la Antena Stars, vedeta a vorbit, fără ocolișuri, despre moartea subită a unuia dintre cei mai iubiți interpreți de foclor de la noi din țară.

Adriana Bahmuțeanu este devastată de pierderea lui Petrică Mâțu Stoian și mai mult decât atât, vedeta a dezvăluit că a simțit ceva rău avea să se întâmple, asta pentru că l-a visat pe artist, chiar înainte să afle de tragica veste, potrivit căreia interpretul a trecut în neființă.Adriana Bahmuțeanu, detalii noi despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian
Pe 10 noiembrie Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum, iar apropiații încă nu pot trece peste faptul că regretatul artist a trecut în neființă. Printre persoanele care l-au iubit și l-au îndrăgit pe artist se numără și Adriana Bahmuțeanu care a avut o legătură specială cu interpretul de muzică populară.

Vedeta a recunoscut, în exclusivitate pentru Antena Stars că, l-a visat pe regretatul Mâțu Stoian, chiar înainte de a afla că s-a stins din viață. Din cauza durerii suferite, Adriana Bahmuțeanu a mai povestit că în fiecare zi aprinde o lumânare pentru artist, chiar la ea acasă.