Exclusiv! Avem primele rezultate ale autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian! De ce a murit marele artist

0

Au apărut primele rezultate din necropsia lui Petrică Mîțu Stoian. Acestea au ajuns marți la procurorii care anchetează moartea artistului. În corpul interpretului, legiştii ar fi găsit o doză mare de anticoagulante.

În plus, plămânii lui ar fi fost supuși unui şoc, din cauza unei cantităţi mari de oxigen. Care a fost cauza morții lui Petrică Mîțu Stoian?

Dezvăluirile vin în contextul în care un bărbat internat pentru tratament post-COVID în aceeaşi clinică unde interpretul Petrică Mîțu Stoian începuse terapia în camera hiperbară a fost transferat, marți seară, în stare gravă, la spitalul din Timişoara.Potrivit doctorilor, acesta a suferit un pneumotorax masiv, o acumulare de aer între plămâni şi peretele toracic, după ce înainte făcuse o şedinţă cu oxigen.

Procurorii continuă ancheta în cazul lui Petrică Mîțu Stoian
Totodată, procurorii continuă ancheta în cazul interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

La necropsie s-ar fi stabilit că artistului îi cedaseră plămânii după ce a primit o cantitate mare de oxigen. Dosarul de ucidere în culpă deschis în acest caz este deocamdată in REM, adică cu privire la fapta în sine, fără a fi acuzată o anumită persoană.Rezultatele autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian au ajuns marți la procurorii care anchetează moartea artistului. În corpul interpretului, legiştii ar fi găsit o doză mare de anticoagulante. În plus, plămânii lui ar fi fost supuși unui şoc, din cauza unei cantităţi mari de oxigen.