Este război total în cuplul Prodan – Reghecampf. O distruge pe Anamaria Prodan. Dezvăluiri despre infidelitate și amor pe ascuns

0

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec prin cea mai dificilă perioadă din viața lor de cuplu.

Impresara este foarte afectată de tot ceea ce se întâmplă, iar acum primește o lovitură de proporții. O altă femeie iese la atac și o distruge pe soția tehnicianul român.

Dezvăluiri despre infidelitate și amor pe ascuns.

Dezvăluiri șocante despre Anamaria Prodan
Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi tehnician. Femeia care i-a dăruit primul copil lui Reghe a rememorat momente din perioada în care forma un cuplu cu celebrul tehnician. Aceasta a explicat când și cum s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și antrenorul celor de la Universitatea Craiova. De asemenea, a evidențiat la ce metode ar fi recurs impresara pe care Reghecampf a decis să o părăsească și de care a intentat divorț, pentru a-l atrage pe Reghe în mrejele ei.

Fiica regretatei soliste Ionela Prodan a apărut în repetate rânduri la tv pentru a povesti începutul relației sale cu Laurențiu Reghecampf. Agentul a spus ferm că nu și-a clădit fericirea pe nefericirea altei femei. Ba din contră! Ea susține că „Soarele” a răsărit pe strada ei într-un moment în care mariajul lui nu mai funcționa. În concluzie, nu Anamaria Prodan ar fi reprezentat motivul divorțului, cel puțin așa consideră cea care l-a dat în judecată pe Dennis Man.