Emoționant! Suferința fiicei lui Florin Salam. Betty Blue nu poate trece peste această pierdere

0

Are o viață frumoasă, este iubită și apreciată atât în familie, cât și de publicul ei, dar cu toate astea Betty Blue are o mare durere în suflet.

Fiica lui Florin Salam și-ar fi dorit să o aibă alături pe mama ei, Fănica, cea care a plecat mult prea devreme din această lume.

În fiecare zi, dar mai cu seamă, când calendarul arată 11 septembrie, Betty Blue se gândește la mama ei, aceasta fiind data ei de naștere.Ce a postat Betty Blue în ziua în care mama ei ar fi împlinit 39 de ani
Fănica, prima soție și marea iubire a lui Florin Salam ar fi împlinit, pe 11 septembrie, frumoasa vârstă de 39 de ani. Din păcate,

aripile ei s-au frânt mult prea devreme, din cauza unei boli nemiloase.

Fiica ei, Betty, a postat pe contul ei de socializare, o poză cu cea care i-a dat naștere, alături de un mesaj sfâșietor.

Betty Salam este acum femeie în toată regula, soție și mamă, iar

lipsa celei care i-a dat viață se simte, fără dar și poate, în fiecare moment din fiecare zi.

Iată ce a postat fiica lui Florin Salam în ziua în care ar fi trebuit să o aniverseze pe mama ei, la împlinirea vârstei de 39 de ani:

Astăzi ar fi fost ziua ei… Pentru mine, ea încă este prezentul, nu trecutul. Cea care mi-a dat viață o voi iubi la infinit #Mama, a scris Betty Blue pe Instagram.