Emoționant! Mama gemenilor din Ploiești, imagini sfâșietoare de la mormântul celor mici: ”Jur pe viața mea că nu o să vă las singuri”

0

La nici o lună de la moartea gemenilor din Ploiești, mama lor, Andreea, este extrem de activă pe rețelele de socializare, însă ultimele sale postări au înduioșat pe toată lumea.

Femeia s-a fotografiat de la mormântul copiilor ei, aprinzându-le lumânări și promițând că situația nu va rămâne așa și că adevărul va ieși la iveală, odată și odată.

Mama gemenilor decedați își petrece mai tot timpul la mormântul copiilor ei, sau cel puțin așa se deduce din postările pe rețelele de socializare. Andreea este cel puțin la fel de activă ca înainte de tragedie pe TikTok, acolo unde are deja o comunitate însemnată de urmăritori.Mama gemenilor din Ploiești, imagini sfâșietoare de la mormântul celor mici
Andreea, mama gemenilor căzuți de la etajul 10 al blocului unde locuiau, șochează din nou. Femeia a revenit pe rețelele de socializare și face acuzații șocante, dar a postat și imagini de-a dreptul emoționante cu copiii ei decedați.

În doar două zile, Andreea a postat peste 12 videoclipuri. De data aceasta, în niciunul nu mai fumează sau dansează, ci toate sunt cu gemenii decedați: Beatrice și Moise. Femeia este însoțită, așa că orice

pas pe care îl face la mormântul copiilor îl imortalizează și apoi îl împărtășește cu urmăritorii ei.