Elena Sinulescu, prima declarație după moartea soțului ei, Benone Sinulescu Citeşte întreaga ştire: Elena Sinulescu, prima declarație după moartea soțului ei, Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a murit astăzi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Soția sa, Elena Sinulescu a făcut prima declarație despre moartea artistului.

Este doliu în muzica românească după ce Benone Sinulescu s-a stins din viață astăzi, 18 noiembrie, la ora 14:30.

Potrivit soției artistului, Elena Sinulescu, acesta a refuzat până în ultima clipă să fie dus la spital, de teama că s-ar putea infecta cu COVID-19. Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”, a declarat Elena Sinulescu pentru redacția Impact-Playtech.

El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!, a mai spus aceasta. Soția artistului a mai spus că de la casa mortuară trupul neînsuflețit al artistului va fi dus la Filarmonică și apoi va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea.

Benone Sinulescu a fost internat după ce căzuse în casă În luna iulie 2021, Benone Sinulescu a ajuns pe mâna medicilor după ce a căzut în propria lui locuință. Și atunci artistul a refuzat internarea și a fost dus într-un centru paleativ. Ulterior a fost transferat la un spital din Arad. La două luni de la incident, Elena Sinulescu a declarat că îndrăgitul cântăreț se simte mult mai bine.