„DURERE FĂRĂ MARGINI”. A MURIT IULIANA VASILACHE. COLEGII, RĂPUȘI DE DURERE

Durere fără margini pentru familia și colegii Iulianei Vasilache, tânăra de numai 20 de ani din Năvodari care a pierdut lupta cu boala nemiloasă care a măcinat-o începând cu anul 2018. Deși toată lumea s-a mobilizat pentru strângerea sumei de care avea nevoie Iuliana pentru a mai primi o șansă la viață, a fost prea târziu!

Iuliana Vasilache, tânăra de numai 20 de ani din Năvodari diagnosticată cu cancer a pierdut lupta cu boala nemiloasă după 2 ani de chin. Totul a început în anul 2018, atunci când Iuliana a aflat că suferă de cancer la rinichi în faza a 3-a.

Din cauza stării de sănătate tot mai precare, medicii au fost nevoiți să-i extirpe rinichiul stâng, iar singura șansă la viață pe care o avea Iuliana era în urma unei intervenții chirurgicale în Turcia, ale cărei costuri se ridicau la 50.000 de euro. Deși oamenii s-au mobilizat rapid pentru a face rost de sumă, din păcate a fost prea târziu, scrie cugetliber.ro.

Colegii Iulianei sunt în stare de șoc și la fel sunt și profesorii care au avut-o pe băncile școlii. Iuliana era la facultate, la SNSPA, în anul 2 și tot ce își dorea erau lucruri obișnuite, dorite de toți adolescenții. Avea visuri mari, însă boala nu a mai lăsat-o să le îndeplinească…

Mesajul transmis de diriginta Iulianei de la Liceul George Călinescu:

„Moartea e un fenomen simplu în natură, numai oamenii îl fac înspăimântător” scria Marin Preda dar poți oare aşa simplu să accepți ca un destin tânâr să se frângă atât de timpuriu? Într-o lume aflată în plină criză, să primeşti o veste atât de tulburătoare, să afli că Moartea îşi ia tributul din rândul elevilor tăi?