Dupa ce a iesit de la serviciu, pompierul Marian a intrat azi de urgenta intr-o banca. Nu avea de luat bani, de platit datorii, nimic care sa-l priveasca pe el. Cand au auzit ce vrea, angajatii sucursalei au ramas masca

0

Gest remarcabil al unui pompier din municipiul Slatina, care a gasit 1.000 de lei si i-a inapoiat posesorului fara sa stea pe ganduri.

Dupa ce a iesit de la serviciu, plutonierul adjutant Miulescu Marian, pompier in cadrul Detasamentului Slatina,

a mers la un bancomat din municipiul Slatina, zona Steaua, pentru a extrage o suma de bani. Militarul a gasit in bancomat

WORTEX
Dacă aveți papiloame pe mâini, gât sau subsuori, citiți aici
AFLAȚI MAI MULTE→
suma de 1.000 de lei si, fara sa stea pe ganduri, a intrat in sediul bancii unde a solicitat angajatilor sucursalei sa identifice cine a retras suma de bani.

Barbatul, din orasul Draganesti-Olt, a fost sunat de angajatii bancii, iar in scurt timp s-a prezentat la sediul sucursalei pentru a-si ridica banii.

CITEȘTE ȘI

O linguriță înainte de culcare: -6 kg pe săptămână!
FatFix

Antidot pentru vasele înfundate – tratament de casă ieftin!
Friocard

Spondiloza cervicală dispare ieftin și rapid. Află cum!
Arthrolon

Cum se previne un atac de cord. Faceți asta o dată pe zi
Cardiline
Acesta i-a multumit salvatorului pentru gestul sau si a marturisit ca banii reprezentau rata la banca si ca nu mai spera sa-i recupereze.

Gestul militarului a fost apreciat in mod deosebit de comanda unitatii care a decis sa-l recompenseze pe acesta cu citarea prin ordin de zi pe unitate.

Acesta este al doilea gest de acest fel facut de un salvator oltean in aceasta luna. Tot in timpul liber, plt.maj. Victor Radu,

paramedic SMURD la Slatina, nu a stat pe ganduri si a acordat primul ajutor victimelor unui accident rutier. Pompierul a primit aceeasi recompensa pentru gestul sau.