După ce a fost atacată în platoul Acces Direct, Mirela Vaida este păzită de o armată de bodyguarzi. Totodată, toate căile de acces în studioul Antenei 1, unde se filmează emisiunea prezentată de Mirela Vaida, sunt foarte bine păzite și nu mai intră nici musca fără permisiune.

0

inerea trecută, o femeie dezbrăcată, cunoscută cu probleme psihice, a intrat în platoul Acces Direct și a aruncat o cărămidă spre Mirela Vaida, cu intenția clară de a o răni. Prezentatoarea s-a ferit în ultimul moment, însă i-a făcut plângere penală femeii respective pentru tentativă de omor.

Paparazzi Click! au surprins adevărate mişcări de trupe în faţa sediului Antenei 1 din Bulevardul 1 Mai. Bodyguarzii au intrat în dispozitiv cu o oră înainte ca Mirela Vaida să ajungă la platou, aceştia stând afară în ploaie şi asigurându-se că nu intră nimeni fără permis de acces în studioul Antenelor.

Mirela Vaida a fost adusă la platou de către soţul său, fiind apoi preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii.

Pe de altă parte, chiar dacă agresoarea ei este internată la Spitalul Obregia, Mirela Vaida este încă traumatizată după incidentul şocant de vinerea trecută: are insomnii, ba chiar, la un moment dat, vedeta a făcut o criză de nervi în direct declarând că ar vrea să renunţe să mai prezinte emisiunea Acces Direct.

„M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul. Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine sau cu o mamă traumatizată, a declarat prezentatoarea la Antena 3.