Dramă fără margini pentru Pavel Bartoș! A murit, iar prezentatorul de la Vocea României suferă enorm:

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România.

Majoritatea apreciază la el faptul că este mereu natural și scoate comicul din orice situație.

Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze la televizor, vedeta a avut parte de o dramă care și-a pus bine amprenta pe viața sa.

Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș?

Doar familia știa până acum că Pavel Bartoș a trebuit să preia frâiele și să devină bărbatul din familie, după ce tatăl actorului a murit pe când acesta era doar un adolescent. Moderatorul emisiunii Vocea României avea doar 16 ani atunci când a devenit orfan de tată.

„Tatal meu a murit când eu aveam șaisprezece ani și dintr-odata, a trebuit să devin și mai responsabil. A trebuit să mă angajez. Noi fiind patru copii, mama a ajuns casnică și trebuia să lucrez eu. Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidarie, că ce-aș fi putut face?”-Pavel Bartoș

De asemenea, a mai povestit cre sunt adevăratele sale rădăcini. Pavel se pare că se trage dintr-un neam aparte.

„Undeva, cândva, din partea tatălui, străbunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a căsătorit cu o româncă. Tatăl meu, care era jumătate ungur, jumăte român, s-a căsătorit cu o românca. Eu, care sunt un sfert ungur, 75% român m-am căsătorit cu o românca. Procentajele le calculaţi voi. Oricum, sunt mândru de obârsiile mele, indiferent de procentaj.