Doliu in lumea politică!

0

Tristețe mare în politica din Romania! S-a stins incredibil la 59 de ani.

Iubit de toți oamnenii, iubitul politician s-a stins fara vreun semn de boala sau suferință.

Pe 28 august ar fi implinit 59 de ani. „In aceasta dimineata o veste cutremuratoare a zguduit comuna Cizer, fostul primar Nicolae Criste a incetat din viata! Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Vesnica pomenire!”, a transmis Primaria Cizer pe site-ul comunei.

Nicolae Criste s-a stins la un spital din Cluj Napoca.

O luna a trecut de cand un alt primar a parasit aceasta lume. Primarul comunei Lita din Teleorman, Dorel Popescu, s-a stins din cauza complicatiilor aparute in urma infectarii cu noul virus.

„Profund indurerati, am aflat vestea tragica a mortii neasteptate a bunului nostru coleg, prieten si om deosebit, primarul Comunei Lita, profesorul Dorel Popescu. O persoana minunata, un colaborator si prieten desavarsit, un edil foarte daruit comunitatii, familiei si prietenilor. A fost iubit si respectat datorita activitatii sale neobosite si grijii sale pentru cetatenii din localitatea in care a ales sa traiasca.

Acum, cand sufletul sau s-a indreptat catre Cer, lasand in urma un gol in sufletele colegilor, familiei si apropiatilor, traim un mare regret si o emotie coplesitoare ce apasa asupra tuturor celor ce am avut privilegiul sa il cunoastem”, a fost mesajul scris de presedintele CJ Teleorman, la vremea respectiva