Doliu în lumea artistică din România! A murit la doar 31 de ani

Doliu în lumea artistică din România! Pictorița Melania Ilioaia a murit la doar 31 de ani. Melania Ilioaia, tânăra pictoriță din Tg. Jiu în vârstă de 31 de ani, nu a putut să câștige lupta cu o boală necruțătoare.

Melania Ilioaia era absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu și a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Suferea de cancer de mai mult timp, iar în urmă cu doar trei zile și-a aniversat fiul în vârstă de 9 ani.

Melania Ilioaia va fi înmormântată marți, 11 decembrie, în satul natal Stănești, județul Vâlcea.

„La 31 de ani e vremea să te bucuri de viață, de tinerețe, să visezi și să muncești pentru ce îți dorești. La 31 de ani e vremea să iubești, nu să te lupți cu cancerul și nici să pleci pe drumul fără întoarcere, ducând cu tine doruri și clipe netrăite. Mi se pare absurd că deja începem să ne numărăm colegii duși dintre noi. Asta trebuia să începem să o facem peste câteva zeci de ani. Poate că pare un clișeu, dar chiar nu o voi uita vreodată pe Ionela Melania Ilioaia și uneori, când îmi voi îmbrățișa copilul, voi plânge pentru băiatul ei și durerea pe care o va duce mereu cu el”, a scris pe contul personal de socializare Dorina Cioplea, artist vizual din Târgu Jiu.

Doliu în lumea artistică din România! Melania Ilioaia a murit la doar 31 de ani