Doliu imens în România chiar de Paște. Părintele Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a murit chiar în timp ce celebra slujba de Înviere

0

Tragedie imensă chiar de Paște. ărintele Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a murit chiar în timp ce celebra slujba de Înviere.

Doliu imens printre credincioși chiar de Paște. Părintele ieromonah Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, s-a stins din viaţă chiar în timp ce celebra slujba de Înviere. Anunţul tragic a fost făcut pe Facebook, de către un alt preot.

“Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos…Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie! A fost atât de bun,de blând, de milostiv… Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare… Îi văd privirea senină… Îi ascult glasul duios…Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!”, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

Părintele Ieromonah Daniil avea 92 de ani
Imediat au apărut mesajele de condoleanțe. Credincioșii au scris că Părintele Daniil ” a plecat direct la Domnul!Dumnezeu sa l tina de a Dreapta Sa!”. Aceștia au mai scris ca “Dumnezeu să-l odihnească. Roagă-te de sus părinte pentru noi păcătoșii”.

Părintele Ieromonah Daniil avea 92 de ani.