Doctorul Virgil Musta, înainte de valul 4 al pandemiei: Se poate asemăna cu un nou Război Mondial. Să nu fim ignoranţi, să nu credem că s-a terminat”

0

“Vaccinarea este principala armă care poate opri pandemia. Imediat după disponibilitatea vaccinării în țările europene, România ocupa locul 3 în ceea ce privește numărul de vaccinați după primele 2 luni de la introducerea vaccinării. Apoi, încetul cu încetul, ritmul vaccinarii a scăzut…”, remarcă dr. Musta.

Doctorul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, a facut un bilant al cifrelor pandemiei in Romania, pe care le-a comparat cu cele din alte state ale lumii. Doctorul si-a aratat preocuparea in ceea ce priveste trendul crescator al numarului de imbolnaviri cu COVID din tara noastra si a dat cateva sfaturi legate de modul in care ne putem proteja de

In plus, doctorul Virgil Musta explica importanta vaccinarii, mai ales in cazul bolnavilor cronici si a celor aflati in categoriile de risc si face apel la responsabilitate si asumare in continuate.„Haideți să folosim ceea ce am învățat până acum și ceea ce s-a dovedit că funcționează!
Dragi membri City Doctors,
De la ultima mea comunicare pe grup a trecut ceva vreme, periodă în care experiența noastră referitoare la pandemia covid-19 s-a îmbogățit, au apărut date noi, toate din surse oficiale, pe care doresc să vi le transmit. Este important să analizam și să înțelegem corect aceste date, iar coroborat cu ceea ce am trăit, văzut și învățat în ultimul an și jumătate,

să tragem concluzii înțelepte, care să ne ajute să acționăm corect și eficient pentru a ne proteja mult mai bine în perspectiva valului 4.