DOCTORUL Adrian Streinu-Cercel știe când se va termina pandemia COVID-19: „Urmează încă cel puțin două valuri!”

0

Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut noi declarații referitoare la pandemia generată de virusul COVID-19. Oficialul a transmis că vor urma cel puțin două etape ale bolii.

Conform medicului Streinu-Cercel pandemia Sars-Cov-2 nu se termină după valul patru. Oficialul a făcut un anunț sumbru la TV în care anunță încă două etape ale bolii, unele poate și mai grave, căci virusul suferă mutații dure.

Deși, oamenii speră că după valul patru vor reveni la viața de dinaintea pandemiei nu este chiar așa.Varianta Delta nu este ultima mutație pe care o va suferi virusul chinez.Varianta Delta nu este ultima mutație pe care o va suferi virusul chinez.

Când scăpăm de virusul Sars-Cov-2
Streinu-Cercel a mărturisit că România se confruntă cu valul patru COVID-19. Mutația Delta a făcut deja primele victime. Mai mulți români au ajuns cu forme grave pe Secțiile de Terapie Intensivă, lucru care agravează situația din spitale.

Preşedintele Comisiei de Sănătate la Senat spune că există șanse destul de mari ca sistemul sanitar să ajungă, din nou, în situația critică cu care s-a mai confruntat și lunile sau anul trecut. Atunci erau raportate mii sau zeci de mii de cazuri de îmbolnăviri zilnice.

„Nu este problema dacă vine sau nu al patrulea val, pentru că al patrulea val este în momentul de față în fața noastră.