Doar o minune îl mai poate salva pe iubitul Oanei Radu. Medicii, rezervați în privința șansei sale la viață

0

Sunt momente groaznice pentru Oana Radu. Artista nu mai are pace de zile și de nopți întregi, după ce iubitul ei a fost incendiat, în urma unui atac greu de înțeles. Au trecut opt zile de la momentul groaznic, însă situația lui Alin, tânărul cu care urmează să se căsătorească, nu pare să se îmbunătățească.

Oana Radu și-a găsit puterea de a vorbi despre calvarul ei. Cântăreața a mărturisit că are puterea să spere, datorită faptului că știe că primele trei săptămâni sunt critice.

Oana Radu nu mai doarme de nopți întregi
Iubitul ei este în comă indusă, iar ea suferă alături de el la fiecare pas. Nu mănâncă, nu doarme și abia respiră. Încă nu îi vine să creadă că ceea ce i se întâmplă este adevărat și speră la o minune, în condițiile în care medicii sunt rezervați.

„Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru. Noi îl așteptăm acasă”, a spus Oana Radu, pentru Știrile Kanal D.

Iubitul Oanei Radu are arsuri pe 75% din suprafața corpului
Iubitul Oanei Radu a ajuns la spital cu arsuri pe 75% din suprafața corpului, iar de la Craiova a fost transfera la București, acolo unde medicii se luptă zi de zi pentru a-l ține în viață. Oana Radu a mărturisit că acesta are imunitatea extrem de scăzută și că nu a reușit să-l vadă până în acest moment, pentru că l-ar putea omorî orice microb venit de afară, iar medicii au spus că este mai bine ca toți cei dragi să păstreze distanța, până ce starea lui Alin va putea fi una stabilă. Din cauza arsurilor grave, iubitul Oanei Radu este în comă indusă, căci durerile ar fi insuportabile pentru acesta.