Din ce cauză persoanele vaccinate se mai infectează cu COVID-19. Alexandru Rafila a spus adevărul: ”Nu există un vaccin perfect”

0

Pentru că tot mai multe persoane vaccinate COVID-19 ajung să fie testate pozitiv, acum Alexandru Rafila iese la rampă și spune care este cauza acestor infectări în rândul persoanelor imunizate.

Medicul pune totul pe baza dezvoltării numărului de anticorpi necesari în lupta cu virusul chinez.

Pentru că tot mai multe persoane vaccinate COVID-19 ajung să fie testate pozitiv, acum Alexandru Rafila iese la rampă și spune care este cauza acestor infectări în rândul persoanelor imunizate.Medicul pune totul pe baza dezvoltării numărului de anticorpi necesari în lupta cu virusul chinez.

Numărul zilnic de infectări cu virusul din China a început să crească, din nou, de la o zi la alta, lucru care face ca printre cei bolnavi să se numere mai mulți tineri față de anul trecut, dar și persoane care s-au vaccinat deja.

Alexandru Rafila, adevărul despre persoanele vaccinate, dar infectate cu COVID-19
Astfel, pentru că se spune că vaccinul ne ferește de boala momentului, dar faptic există români imunizați și pozitivi la coronavirus, Alexandru Rafila a ținut să aducă în față o explicație pentru această situație.

Specialistul declară că niciun vaccin nu poate garanta sănătate 100%, căci oricât de perfect ar fi sau nu, imunitatea organismului nostru ne este dată de numărul de anticorpi pe care îi dezvoltăm după vaccinare.