Diana Şoşoacă vrea să-l distrugă pe Raed Arafat. Ce plan are

0

Diana Şoşoacă vrea să-l distrugă pe Raed Arafat. Senatoarea AUR cere demiterea şefului DSU care, în viziunea acesteia, este văzut ca principalul responsabil pentru distrugerea ţării. Totodată, aceasta a spus că lucrează pentru a-i lua cetățenia română lui Arafat.

Totul vine în contextul în care şeful DSU a declarat că doar persoanele care au probleme grave de sănătate sunt scutite să poate mască de protecție.Diana Şoşoacă vrea să-l distrugă pe Raed Arafat
Senatoarea AUR nu a fost deloc de acord cu declaraţia lui Raed Arafat cu privire la faptu ca doar persoanele cu probleme grave de sănătate nu trebuie să poarte masca de protecţie.

“Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, într-un live pe Facebook.