Detaliile ascunse din filmul „Singur Acasă 2”. Puțini le-au observat!

Deși a fost vizionat de milioane de oameni, puțini telespectatori au observat detaliile ascunse din filmul „Singur Acasă 2′.

Multora dintre noi ne-au scăpat, fiind probabil mult prea concentrați asupra acțiunii desfășurate în peliculă.

Așadar, unele amănunte prețioase au trecut neobservate și doar cercetătorii le-au putut vedea.

În plus, pentru a putea fi depistate, unele dintre ele necesită cunoștințe de culise.

Este celebru pe întreg mapamondul, dar puțini au observat detaliile ascunse din filmul „Singur Acasă 2′. Seria ce-l are ca protagonist pe Kevin McCallister, pe numele său real Macaulay Culkin, ascunde o mulțime de secrete nebănuite. Există unele amănunte prețioase care au fost trecute cu vederea de către telespectatori, însă experții le-au dezvăluit acum.

Macaulay Culkin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de peste Ocean. A apărut în numeroase filme, însă a rămas întipărit în memoria publicului prin rolul lui Kevin McCallister. Acesta este de altfel și cel care i-a adus succesul răsunător de pe întreg Globul, încă de la o vârstă fragedă. Atât în „Singur Acasă 1′, cât și în „Singur Acasă 2′, există o mulțime de detalii ascunse, ce au fost descoperite doar de puțini admiratori înrăiți.

Tot despre vestimentație, vă amintim că în „Singur Acasă 2′, Marv, unul dintre hoți, a crezut că l-a prins pe Kevin, deoarece a văzut un alt băiețel ce purta aceeași căciulă cu a protagonistului din „Singur Acasă 1′.

Tot despre hoți, vă spunem că Harry are pe mână în „Singur Acasă 2′ semnul arsurii lăsate de clanța ușii cu care s-a ales în primul film.

Un alt detaliu interesant e că unchiul lui Kevin, Rob, și mătușa lui, Georgette, deținătorii casei din New York din „Singur Acasă 2′, apar doar câteva secunde în primul film și deloc în a doua peliculă.