Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. Împuşcată în cap de fostul soţ, nu a mai putut să meargă şi nici să vorbească

0

Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. În 2002, artista a trăit coşmarul vieţii sale, pe care nu îl va uita niciodată. A fost la un pas de moarte, după ce soţul ei de la acea vreme, Dragisa Kodykic, un sârb cu 19 ani mai în vârstă decât ea, a împuşcat-o în cap.

Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea. Cântăreaţa de muzică populară a crezut că şi-a întâlnit bărbatul vieţii sale, nici nu bănuia ce urma să se întâmple după ce se căsătorea cu el.

După ce i-a devenit soț cu acte, lucrurile au luat o altă turnură, acesta dovedindu-se posesiv și violent, iar la un moment dat a intenţionat să îi ia viaţa.Bărbatul era extrem de gelos și i-a interzis Mariei să mai cânte, dar refuzul ei l-a înfuriat și a vrut să-i ia viața, deşi aveau un copil împreună.

Detalii înfiorătoare din căsnicia interpretei Maria Ghinea
„Acum 17 ani s-a întâmplat, a fost o perioadă pe care am vrut să o uit ca să merg mai departe. Când Dumnezeu îţi dă doi copii mergi mai departe pentru ei. El este tatăl copilului meu cel mic. El a fost un om rău, nu poţi fi un om bun când te simţi stăpânul vieţii cuiva. La 21 de ani nu puteam gândi prea mult la viitorul meu faţă de cel pe care mi l-am dorit ca soţ. Era violent şi mi-a zis să nu mai merg să cânt.