Destin frânt. Ștefan, tânărul mort în accidentul cumplit din Italia, ar fi împlinit 18 ani

0

Ștefan Antonio Chelărescu ar fi împlinit 18 ani în weekendul ce abia a trecut.

Adolescentul și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu motocicleta de zidul unei case, la San Pellegrino al Cassero, în Toscana.

Ștefan Antonio Chelărescu a murit în urma unui accident la San Pellegrino al Cassero.
Adolescentul și-ar fi sărbătorit majoratul.

Sâmbătă, 6 iunie, Ștefan Antonio Chelărescu a sfârșit tragic, la San Pellegrino al Cassero, în provincia italiană Pistoia. Adolescentul s-a izbit cu motocicleta de zidul unei case și a decedat pe loc.

Weekendul ce tocmai a trecut trebuia să fie unul special pentru el și pentru familia sa. Duminică, pe 14 iunie, Ștefan Antonio Chelărescu ar fi împlinit 18 ani! Și-ar fi sărbătorit majoratul alături de familie și prieteni. Apropiații săi au organizat o ceremonie pentru a-i aduce un omagiu, înainte ca sicriul cu trupul său neînsuflețit să plece spre țara natală, pentru înmormântare.

„Era un om deosebit de bun, mereu disponibil pentru toată lumea, generos, dacă te vedea trist nu ezita să te întrebe ce ți se-ntâmplă și era mereu alături de tine. Era simpatic, ținea mult la glumă, pentru noi era ‘Ursul Bun’, așa obișnuiam să-i spunem”, a declarat fata care a organizat ceremonia din Italia, Alexia Betti, conform La Nazione.