Surpriză uriașă! Cine va fi noul premier al României. Ludovic Orban va fi demis la final de august

0

Cine vrea să fie noul premier în locul lui Ludovic Orban

Deși aparent foarte bine înfipt în scaun, Ludovic Orban are din ce în ce mai mulți opozanți, iar aceștia nu sunt neapărat din partea partidelor din opoziție.

Actualul președinte intermar al PSD, Marcel Ciolacu, alături de Gabriela Firea, Sorin Grindeanu și cel mai influent om în PSD al momentului, Paul Stănescu, aflați în platoul Antenei 3, anunța miercuri că PSD va depune o nouă moțiune de cenzură împotriva actualului Guvern, și că cele 265 de voturi sunt ca și asigurate pentru trecerea moțiunii în Parlamentul României.

Marcel Ciolacu și apropiații din PSD sunt convinși că noua moțiune de cenzură va trece cu toate voturile necesare, și anume cu peste 240 de voturi. Dacă ne uităm la alianțele făcute de PSD, vedem că PSD împreună cu ALDE adună aproximativ 214 voturi. După ultimele negocieri și Pro România a intrat în tabăra PSD cu cele 23 de voturi.

Aceleasi surse spun că se vehiculează numele Violetei Alexandru, cu o susținere cu greutate din partea directorului SPP, Lucian Pahonțu, Rareș Bogdan și mai nou, Siegfried Mureșan, iar din partea opoziției, cele mai vehiculate nume sunt lae fostului premier Sorin Grindeanu și, mai nou, a actualului Primar General al Capitalei, Gabriela Firea.