De ce au divorțat Cabral și Luana?! Ea a spus totul: Când am avut o relație cu el, …. Află detalii neștiute până acum despre relația celor doi!

0

Luana și Cabral Ibacka au avut o relație cinci ani, timp în care au devenit și părinți. Cei doi au împreună o fată, pe Inoke, în vârstă de aproape 16 ani. Relația celor doi s-a terminat, dar cei doi au menținut o relație de prietenie și după divorț. Luana a dat un interviu pentu un post TV în care a vorbit despre divorțul de fostul soț.

„Erau 11 ani diferență între noi. Când am avut o relație cu el nimeni nu privea persoanele de culoare, nu era focus pe ele.Toată trăirile noastră nu erau în văzul lumii. Am avut și am o preferință pentru bărbații mai tineri, îmi place să lucrez cu tineri și nu mă gândesc la partea erotică, pentru că sunt mult mai multe părți interesante.

La 30 de ani mi se părea că am îmbătrânit și că nu am făcut nimic cu viața mea și visam un bărbat eroic, energic și l-am captat pe Cabral cu gândurile mele. Eram deja căsătorită de 10 ani, avusesem o căsnicie liniștită, comodă, frumoasă, cu un partener de drum adevărat, dar care era deja monotonă, iar cum eu eram o persoană corectă i-am spus: ‘Deja mă plictisesc, e o monotonie îngrozitoare între noi!’

UROTRIN
Soțul meu are 69 de ani și o potență de 270%! Rețeta e simplă
AFLAȚI MAI MULTE→
L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit. Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am incheiat socotelile cu vechea căsătorie.