DAT DISPĂRUT DE FAMILIE ȘI COLEGII DE ECHIPĂ, GABI TAMAȘ A SUNAT ȘI A FĂCUT UN ANUNȚ!

După ore bune în care nimeni nu a știut nimic de el, iar antrenorul său s-a arătat foarte îngrijorat de ”dispariția lui”, Tamaș a sunat și s-a făcut lămurit.

Gabi Tamaş a ”dispărut” sâmbătă noapte, după amicalul cu CS Mioveni. Atunci, fotbalistul el a publicat o fotografie pe reţelele de socializare, apoi a fos de negăsit de colegii lui. Acesta n-a răspuns la niciun apel până duminică seară, atunci când l-a sunat pe Oren Sterling. Acesta din urmă a transmis tuturor că Tamaş este bine.

Potrivit adevarul.ro, Gabi Tamaş l-a rugat să îi anunţe şi familia că este bine, să-i spună inclusiv soţiei lui acest lucru.

Gabi Tamaş a postat, în seara de sâmbătă spre duminică, pe conturile sale de socializare o fotografie cu colegii săi de echipă, la unul din restaurantele din Bucureşti, însă nu s-a mai întors la hotel de atunci. Nimeni din structura clubului nu reuşise să-i dea de urmă controversatului fotbalist.

Nici măcar soția lui: “Habar nu am unde este! De unde să știu? Sunt cumva mă-sa?!”, a declarat Ioana Tamas când a fost contactată de cancan.ro.