Cum arată Vulpița de la Acces Direct în costum de baie. Veronica Stegaru a împărtășit cu fanii o imagine de la mare

0

Vulpița de la Acces Direct a avut parte anul trecut de experiențe una și una în cadrul emisiunii de la Antena 1, iar tânăra din Blăgești

a avut posibilitatea să vadă și marea pentru prima dată. Astăzi Veronica Stegaru a împărtășit cu fanii o imagine nouă de pe litoral.

Pentru Vulpița de la Acces Direct emisiunea de la Antena 1 a fost una ce i-a adus experiențe care mai de care, iar o vacanță pe care tânăra din Blăgești și-a dorit-o foarte mult a fost cea la mare, asta pentru că Veronica Stegaru nu mai fusese niciodată pe litoral.Ei bine, ea s-a bucurat nespus să ajungă pe plajă și să se bucure de valurile mării alături de Viorel Stegaru, însă acum e acasă în Blăgești, dar își aduce aminte de momente frumoase pe care le-a petrecut la mare.

Vulpița de la Acces Direct, imagine în costum de baie
În urmă cu puțin timp, Veronica Stegaru a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la mare, în costum de baie, alături de un colac. Ea părea a fi foarte fericită și a ținut să scrie pe imagine că era la mare,însă acum nu poate să se mai bucure de acest lucru, ci e nevoită să-și continue viața acasă, în Vaslui.