Cristina Spătar, în doliu! Tatăl cântăreței a murit: „Drum lin spre îngeri, tată…”

Tatăl Cristinei Spătar a murit, după ce a fost diagnosticat cu cancer anul trecut.

Cristina Spătar trece prin momente dificile. Celebra artistă a anunțat recent pe rețelele de socializare că tatăl ei s-a stins din viață. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer la gât, anul trecut.

Vedeta a transmis un mesaj de adio în mediul online, unde a distribuit o fotografie lângă sicriul tatălui ei.„Drum lin spre îngeri, tată… Acolo o vei reîntâlni pe ea…”, a scris Cristina Spătar în descrierea fotografiei, făcând referire la mama sa.

Cristina Spătar i-a mulțumit și părintelui Ioan Bârgăoanu, protopopul de la Oneşti, pentru sprijin în această perioadă dificilă.

Cristina Spătar a suferit cumplit după moartea mamei sale
Cristina Spătar a vorbit despre pierderea celei mai importante persoane din viața ei. Mama celebrei cântărețe a pierdut lupta cu boala, după trei ani de chin cu cancerul la colon. Femeia a murit când artista avea 25 de ani.

„Mama si matusa m-au mintit si apoi mi-au spus ca este bolnava. In final au recunoscut, am ajuns la Bucuresti de la Onesti. Dupa ce s-a operat a urmat calvarul. A trait trei ani, am fost alaturi de ea.

Avea dureri groaznice, nu o sa depasesc niciodata acest lucru. A fost o perioada foarte grea, divortul nu m-a marcat asa mult cum m-a marcat moartea mamei.